Flowers in a bottle

Op zoek naar iets speciaals om cadeau te geven óf gewoon jezelf een keer verwennen? Kies dan voor onze WoodDoodle Special ‘Flowers in a bottle’ met een origineel en te personaliseren WoodDoodle-geschenkkaartje.

Flowers in a bottle

De WoodDoodle special ‘Flowers in a bottle’ bestaat uit mooie handgeselecteerde droogbloemen in een stijlvolle glazen fles (hoogte 23,5 cm) met bamboe deksel. Superleuk om cadeau te geven of in je eigen interieur als decoratie neer te zetten.

Diverse (kleuren)combinaties

De ‘Flowers in a bottle’ special is in verschillende (kleuren)combinaties verkrijgbaar. Deze zijn te selecteren en bekijken* via de optie ´Kleur´ bovenaan de pagina.

 

*De samenstelling van de droogbloemen kan iets afwijken van de foto’s.

WoodDoodle-geschenkkaartje

Het WoodDoodle-geschenkkaartje maakt deze special nog leuker om te geven! Deze is namelijk gratis op de achterzijde te personaliseren met een korte boodschap en/of jouw naam.  Je kunt deze bovenaan de pagina invullen en ook een keuze maken uit een aantal lettertypes.

Game box

Deze houten Game box staat niet alleen heel erg leuk op jouw salontafel of barretje, het nodigt ook nog eens uit om ouderwets gezellig een spelletje met elkaar te spelen!

Game box

De Game box is volledig gemaakt van teakhout en bestaat uit drie houten spellen: boter, kaas en eieren-, dobbel- en woordspel.

 

De houten deksel met de tekst ‘Game box’ is aanvullend te personaliseren met één of twee namen óf een familienaam (in het lettertype zoals afgebeeld).

 

Specificaties

  • Materiaal: teakhout
   De game box is gemaakt van echt hout waardoor het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden zichtbaar zijn.
  • Afmeting box: 28 x 11 x 5,5 cm
   Afmeting spelonderdelen: 2,5 x 2,5 cm

 

Let op: de inhoud van de Game box bestaat uit kleine spelonderdelen en is hierdoor niet geschikt voor jonge kinderen!

Kinderkapstok Zoo leeuw, giraffe of zebra

Deze prachtige houten kapstok Zoo is een feest voor ieder kind dat gek op dieren is. Extra leuk met een dierennaam of de naam van jouw kleine dierenvriend!

Kinderkapstok Zoo

De Kinderkapstok Zoo is niet alleen superhandig voor in de hal, maar ook een echte eye-catcher in de kinderkamer! Wie wordt er nou niet vrolijk van deze schattige houten koppies?

De kinderkapstok Zoo is gemaakt van grenenhout en makkelijk aan de muur te bevestigen met het ophangmechanisme aan de achterzijde.

Diverse varianten

De Kinderkapstok Zoo is in verschillende varianten verkrijgbaar. Via de optie ‘Variant’ bovenaan de pagina, kun je de Leeuw, Giraffe of Zebra selecteren en bekijken.

 

Iedere variant is gratis te personaliseren met een (dieren)naam.

Specificaties

  • Materiaal: grenenhout
   De kinderkapstokken zijn gemaakt van echt hout waardoor het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden zichtbaar zijn.
  • Afmeting: 10 x 15 x 8 cm
   De kinderkapstokken worden met de hand gemaakt, de afmetingen kunnen hierdoor iets afwijken.

Kinderkapstok Zoo trio

Deze prachtige houten kapstok Zoo trio is een feest voor ieder kind dat gek op dieren is. Extra leuk met dierennamen of de naam van jouw kleine dierenvriend!

Kinderkapstok Zoo trio

De Kinderkapstok Zoo trio is niet alleen superhandig voor in de hal, maar ook een echte eye-catcher in de kinderkamer! Wie wordt er nou niet vrolijk van deze schattige houten koppies?

 

De Kinderkapstok Zoo trio is gemaakt van grenenhout en makkelijk aan de muur te bevestigen met het ophangmechanisme aan de achterzijde.

 

De kinderkapstok is gratis te personaliseren met één of meerdere (dieren)namen.

Specificaties

  • Materiaal: grenenhout
   De kinderkapstokken zijn gemaakt van echt hout waardoor het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden zichtbaar zijn.
  • Afmeting: 30 x 15 x 8 cm
   De kinderkapstokken worden met de hand gemaakt, de afmetingen kunnen hierdoor iets afwijken.

Massage in a bottle

Op zoek naar iets heel speciaals om cadeau te geven? Kies dan voor de WoodDoodle special ‘Massage in a bottle’ met een exclusieve en te personaliseren WoodDoodle-mini, een gave waterfles (550 ml) én een flesje heerlijk geurende massageolie van Kneipp (20 ml).

Massage in a bottle

De WoodDoodle special ‘Massage in a bottle’ met exclusieve en te personaliseren WoodDoodle-mini bestaat uit een gave glazen waterfles (550 ml) én een flesje heerlijk geurende massageolie van Kneipp (20 ml). Erg leuk om cadeau te geven aan iemand die wel een massage verdient!

WoodDoodle-mini

De WoodDoodle-mini maakt deze special nog leuker om te geven! Deze is namelijk gratis op de achterzijde te personaliseren met een korte boodschap en/of jouw naam. Je kunt deze bovenaan de pagina invullen en ook een keuze maken uit een aantal lettertypes.

Wanddecoratie Leeuw

Wie wordt er nou niet direct verliefd op deze schattige leeuw! De raffia wanddecoratie is echt een blikvanger voor in de baby- of kinderkamer.

Wanddecoratie Leeuw

De Wanddecoratie Leeuw is op zichzelf al super schattig, maar het houten kaartje met naam maakt het nog eens extra speciaal én leuk om cadeau te geven. De wanddecoratie is gemaakt van raffia en hout en makkelijk aan de muur te bevestigen met het ophangmechanisme aan de achterzijde.

WoodDoodle-geschenkkaartje

Het WoodDoodle-geschenkkaartje hangt los om de nek van de leeuw en is gratis op de voorzijde te personaliseren met een naam.  Je kunt de gewenste naam bovenaan deze pagina invullen en ook een keuze maken uit een aantal lettertypes.

 

 • Specificaties
  • Materiaal: raffia en hout
  • Ophangmechanisme: metalen frame aan achterzijde
  • Afmeting: 26 cm doorsnede (dikte ongeveer 2,5 cm)

 

Wandmeubel Moon

De wandmeubel Moon is een echte aanwinst voor iedere baby-/kinderkamer en te personaliseren met de naam van het kindje.

Wandmeubel Moon

Een mooie wandmeubel is eigenlijk onmisbaar in de baby-/kinderkamer. Je leukt er niet alleen een saaie muur mee op, je hebt ook nog eens een handige plek voor je pronkstukken! Superschattig om bijvoorbeeld schoentjes of een knuffeltje in te zetten.

 

De wandmeubel Moon is gemaakt van zwaar MDF-hout en makkelijk op te hangen aan het sterke ophangtouw.

Twee varianten

Er zijn twee varianten waar je uit kunt kiezen: een wandmeubel met een witte ster of een naturel ster. Via de optie ‘Variant’ bovenaan de pagina, kun je de witte of naturel ster selecteren en bekijken.

 

De ster is te personaliseren met één naam.

Specificaties

  • Materiaal: MDF-hout
  • Afmetingen: 38 x 38 x 12 cm
  • Kleuren: naturel (meubel), wit (maan), goud (tekst)
  • Gewicht: 9,7 kg